/Erhvervshuset Grobund

Kontor/lager/klinik

171 kvm

3 toiletter

3 baderum

1-7 medarbejdere

456 kr./kvm. pr. år

P-pladser

Kontor / lager / klinik på i alt 171 kvm

I Haslevs industrikvarter har du lige nu muligheden for at leje et lokale på 171 kvm, hvor der både er plads til enten kontor, lager/produktion eller klinik, alt efter hvad dit behov er. Med til lejemålet hører 3 toiletter – hvoraf et er handicaptoilet – og 3 baderum, samt en rummelig garderobe.

Der er gode parkeringsforhold på ejendommen, som kan benyttes i fællesskab med ejendommens øvrige lejere.

Lejemålet er lettilgængeligt med kun 2 km fra Haslevs tog- og busstation, og 6 km fra Sydmotorvejen. Og herudover med under 1 km til gode indkøbsmuligheder.

Der er mulighed for reklameplads på pylon ud mod Finlandsgade.

Pris

Lokalerne koster 6498 pr. måned – plus forbrug.

Plantegning

Her kan du se en plantegning for lejemålet – kontor/lager og entre med indgang til toiletter, garderobe og bad. Plantegningen giver desuden et godt overblik over, hvordan lejemålet ligger i forhold til øvrige lejere, idet alle erhvervshusets lejemål fremgår af plantegningen.

Find masser af billeder og videoer af lejemålet længere nede. 

Entre / indgang

Du træder først ind i en stor og rummelig entre på ca. 40 kvm, som kan finde flere anvendelsesmuligheder. I entreen har du et flot lysindfald fra den fælles gårdhave. Du kan fx anvende entreen til reception, opbevaring eller til salgs-/udstillingslokale.

Kontor / lager / klinik

Kontorlokalet er ca. 60 kvm stort og godt udstyret med stikkontakter. Her finder du nemt plads til fx 5 arbejdsstationer eller produktionsudstyr, alt efter ønsker og behov. Det store vinduesparti giver kontorlokalet et skønt lysindfald.

Toilet, bad og omklædningsrum

Fra entreen er der indgang til alle tre toiletter og til garderobe med tilhørende bad. Der er mulighed for opbevaring af ejendele i de indbyggede skabe. Lejemålet er godt udstyret, og du får således hele 3 toiletter, 3 baderum samt et omklædningsrum.

Billeder af lejemålet

Afstand til omgivelser

Lejemålet ligger centralt i Haslevs industrikvarter, tæt på både supermarkeder, spisesteder og tankstation. Og herudover også tæt på både motorvej og togstation.

700 m

Indkøb

2 km

Togstation

600 m

Busstoppested

6,7 km

Motorvej

500 m

Spisested

600 m

Tankstation

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning