Næstved Syd 

Skallegårdsvej 

Erhvervshuset Skallegårdsvej ligger i Næsveds sydlige industrikvarter. Med en fremtrædende synlighed er ejendommen det første man ser når man drejer ned ad Skallegårdsvej. Gode parkeringspladser lige foran bygningen og endnu flere på bagsiden af bygningen.

Plantegning

Her kan du se en plantegning for ejendommen Skallegårdsvej 8. 

Ejendommen har et samlet areal på hele 1500 kvm, men bygningen er godt opdelt i rummelige lejemål, hvor hvert lejemål har egne toiletfaciliteter.

 

Ledige lokaler på Skallegårdsvej 8 lige nu

Kontor eller klinik

Gode lyse lokaler med utallige anvendelsesmuligheder og fleksibel indretning. Særdeles velegnet til kontor eller klink. Der er eget toilet og bad, og mulighed for at etablere køkken/personalestue.

 

 

 

Værksted eller lager

Stort alsidigt lokale som er velegnet til brug for  snedkerværkstedet, eller servicevirksomheden.

Masser af indretningsmuligheder og god plads til maskiner, arbejdsborde, værktøj og reoler.

 

Butik eller showroom

Gode lyse lokaler med utallige anvendelsesmuligheder og fleksibel indretning. Særdeles velegnet til Butik eller showroom. Ideelt til genbrugsmarked, træningscenter kreativt værksted. 

Kontor eller Galleri

Aflangt lokale med masser af vægplads. Mange anvendelsesmuligheder. F.eks. Galleri eller kontorer. Desuden stor kantine/café. Lyddæmpningsplader i loft.

Billeder af udeområder

Afstand til omgivelser

Lejemålet ligger centralt i Næstveds sydlige industrikvarter, tæt på både supermarkeder, spisesteder og tankstation. Og herudover også tæt på både ringvej og togstation.

2,2 km

Indkøb

4 km

Togstation

100 m

Busstoppested

15 km

Motorvej

2,3 km

Spisested

1400 m

Tankstation