Næstved syd- Skallegårdsvej 8

   Butik / Kontor / Klinik

70 - 750 kvm

Toiletter

Bad

1-25 medarbejdere

P-pladser

Fra 450 kr./kvm. pr. år

Butik / Kontor / Klinik

Gode lyse lokaler med utallige anvendelsesmuligheder og fleksibel indretning. Særdeles velegnet til butik, kontor eller klink. Men også til f.eks. showroom, genbrugsmarked, fitnesscenter, webshop med eget lager, kreativt værksted, galleri osv.

Lejemålene er mellem 70 og 750 KVM og er med gode adgangsforhold, fællesparkering med ejendommens øvrige lejere, samt gode toilet og badefaciliteter. Der er køkken/tekøkken til de fleste lejemål. Hvert lejemål har egen indgang. 

 

Solide, støbte gulve, der kan bære 680kg pr kvm. Støjdæmningsplader i samtlige loftet giver et behageligt lydniveau selv ved mange personer i samme lokale.

 

Lejemålet er lettilgængeligt med kun 100 meter til Buslinje 640 til Næstved st./Vordingborg st. og mindre end 500 meter til Ring syd. Og herudover med 2 km til gode indkøbsmuligheder i butikscenter.

Der er mulighed for reklameplads på pylon ud mod Skallegårdsvej.

Pris

Lokalerne koster fra 450 pr. kvm/pr. år  – plus forbrug.

Plantegning

Her kan du se en plantegning for lejemålet. Der er god mulighed for at tilpasse indretning og størrelse til det aktuelle behov. 

Find flere billeder af lejemålet længere nede. 

Stort lokale med loft til kip

Højloftet lokale med godt lysindfald. Kan gøres endnu større da begge vægge som er vist på billedet kan fjernes eller flyttes. Utallige anvendelsesmuligheder. Gulvet kan bære 650 kg pr. kvm.

Stor kantine/køkken

 I gode materialer. Egen udgang til terrasse. Kan lejes selvstændigt eller i forbindelse med et eller flere lokaler, samt bad og toilet.

 

Kontor/klinik

Her er et af de gode store og lyse kontorlokaler. Lej fra 1 til 3 kontorer med køkken og toilet. Også velegnet til klinik.

 

Billeder af lejemålet

Afstand til omgivelser

Lejemålet ligger centralt i Næsved Syds  industrikvarter, tæt på både supermarkeder, spisesteder og tankstation. Og herudover også tæt på både bus og togstation.

Fra 2026 påbegyndes motorvejsstrækning fra Næstved Nord mod Rønnede, under 10 minutters kørsel fra Skallegårdsvej via Ring Syd og Ring Øst.

2,2 km

Indkøb

4 km

Togstation

100 m

Busstoppested

15 km

Motorvej

2,3 km

Spisested

1400 m

Tankstation

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning