Haslevs industrikvarter

Erhvervshuset Grobund

Erhvervshuset Grobund ligger i Haslevs industrikvarter, nærmere bestemt Finlandsgade 29. Bygningen stod færdig i 1989, og anvendtes indtil 2004 som produktionsskole af Haslevs håndværkerhøjskole. Grobunds vægge er indvendigt udsmykket af kunsteren Poul Gernes – samme kunstner som har stået for udsmykningen af Palads-biografen i København. Som lejer i Grobund får du tætte naboer og muligheden for at være en del af et stort fællesskab

Plantegning

Her kan du se en plantegning for ejendommen Grobund. I midten af plantegningen – i det skraverede område – ser du den fælles gårdhave.

Grobunds samlede areal er hele 3.261 kvm, men bygningen er godt opdelt i rummelige lejemål, hvor hvert lejemål har egne toiletfaciliteter.

 

Ledige lokaler i Grobund lige nu

Lagerhal med kontor

Lagerhal med højt til loftet og god stor port. Adgang via selvstændig Aludør. Gode adgangsforhold fra vej. Stort og lyst kontor. Vaskerum helt nyt toilet. Adgang til hyggelig Atriumgård. Læs mere om Lagerhallen her.

 

 

 

Kontor/lagerlokale

Lige nu er et af lokalerne, som både kan anvendes til lager og/eller kontor ledige. Her er der god mulighed for at indrette sig med arbejdsstationer, produktionshold eller at benytte lokalet til lager. Læs mere om lokalet her.

 

Koldhal i kælderplan

Også kælderen er der mulighed for at leje. Kælderen, som er uden strømadgang, men med lys, kan med fordel anvendes til opbevaring eller lagerrum. Du kan læse mere om kælderlokalet her.

Billeder af udeområder

Afstand til omgivelser

Lejemålet ligger centralt i Haslevs industrikvarter, tæt på både supermarkeder, spisesteder og tankstation. Og herudover også tæt på både motorvej og togstation.

700 m

Indkøb

2 km

Togstation

600 m

Busstoppested

6,7 km

Motorvej

500 m

Spisested

600 m

Tankstation