Næstved syd- Skallegårdsvej 8

    Kontor/Galleri

218 kvm

2 toiletter

Bad

1-10 medarbejdere

P-pladser

9.500/md

Kontor/Galleri & Café 

Gode lyse lokaler med utallige anvendelsesmuligheder og fleksibel indretning. Særdeles velegnet til Åbent kontorlandskab, Butik eller Galleri. Den store kantine er oplagt at lave til Café og butik. Der er 2 toiletter og bad, samt godt omklædningsrum eller lagerrum.

Lejemålet hedder B/D er på 218 KVM og er med gode adgangsforhold, egen indgang, fællesparkering med ejendommens øvrige lejere.  

Støjdæmningsplader i samtlige loftet giver et behageligt lydniveau selv ved mange personer i samme lokale. 

Lejemålet er lettilgængeligt med kun 100 meter til Buslinje 640 til Næstved st./Vordingborg st. og mindre end 500 meter til Ring syd. Og herudover med 2 km til gode indkøbsmuligheder i butikscenter.

Der er mulighed for reklameplads på pylon ud mod Skallegårdsvej.

Pris

Lejemålet koster kr. 9.500 pr. måned  – plus forbrug.

Plantegning

Her kan du se en plantegning for lejemål B/D. Der er god mulighed for at tilpasse indretning og størrelse til det aktuelle behov. 

Find flere billeder af lejemålet længere nede. 

God synlighed

Det første man ser når man drejer ned ad Skallegårdsvej. Gode parkeringspladser lige foran bygningen og endnu flere på bagsiden.

Kontor/Galleri

Aflangt lokale med masser af vægplads. Mange anvendelsesmuligheder. F.eks. Galleri eller kontorer. Lyddæmpningsplader i loft.

 

Stort køkken / Kantine / Café

I gode materialer. Egen udgang til egen hyggelig terrasse. Perfekt til café eller butik. Bad og toilet i nærheden.

 

Billeder af lejemålet

Afstand til omgivelser

Lejemålet ligger centralt i Næsved Syds  industrikvarter, tæt på både supermarkeder, spisesteder og tankstation. Og herudover også tæt på både bus og togstation.

Fra 2026 påbegyndes motorvejsstrækning fra Næstved Nord mod Rønnede, under 10 minutters kørsel fra Skallegårdsvej via Ring Syd og Ring Øst.

2,2 km

Indkøb

4 km

Togstation

100 m

Busstoppested

15 km

Motorvej

2,3 km

Spisested

1400 m

Tankstation

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning